F.A.Q.

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Wikkel een meetlint om je pols, meet je pols altijd strak op, doe dit achter de botjes van jouw pols. Heb je geen meetlint (gebruik geen rolmaat!)? Wikkel dan een strookje papier of een touwtje om je pols en meet dit op met een liniaal.

Welke maat ga ik dan bestellen?

Iedereen heeft een andere polsmaat. Je kunt tijdens het bestelproces de maat van jouw pols doorgeven, rond de maat altijd af naar beneden. Tijdens het maken bereken ik extra ruimte voor jouw armband.  In het veld “opmerking” kun je eventueel jouw precieze maat doorgeven, ik houd hier dan rekening mee. Ook zie je in mijn webwinkel veel armbanden met een pull-tie sluiting. Het voordeel van deze armbanden is, ze passen altijd!

Hoe houd ik mijn sieraden mooi?

Het kan voorkomen dat jouw sieraad gaat verkleuren. Dit heeft meestal de volgende oorzaak. De sieraden zijn in aanraking gekomen met vocht, de zuurgraad van jouw huid, het gebruik van parfum, crèmes of cosmetica. Een handige tip is, wacht altijd even met het omdoen van jouw sieraad! Zie je een verkleuring, probeer dit weg te poetsen met een zilverdoekje. De meest gebruikte metalen zijn niet van edelmetaal, zoals echt zilver of goud. Daardoor kunnen de sieraden na verloop van tijd wat minder mooi worden. Als tip..... doe een laagje blanke nagellak over de metalen voor een extra bescherming, laat dan je sieraad goed drogen!

Welke sieraden passen bij mij? 

Iedereen heeft een eigen smaak, wat erg fijn is. Zie jij een sieraad in de kleur zilver? En jouw smaak is de kleur goud, stuur mij dan een email en gebruik hiervoor het contactformulier! Meestal is het geen probleem het sieraad te maken in de kleur die bij jou past.

Kun je armbanden met elkaar combineren?  

Persoonlijk vind ik het erg leuk om combinaties te maken! Dat zie je ook aan de foto’s bij een artikel, creëer jouw eigen stijl en kies zelf een leuke combinatie die helemaal bij jou past! Tegenwoordig is alles mogelijk en niets meer gek, als jij het maar mooi vindt!

Allergisch?    

Alle materialen die ik verwerk in de handgemaakte sieraden zijn nikkelvrij. Is het echt zilver dan lees je dit terug in de productomschrijving.

Hoe berg ik mijn sieraden op?  

Een goede tip! Probeer altijd je sieraden op te bergen in een sieradendoos. Zo voorkom je verkleuringen en blijft jouw sieraad b.v. niet op de vochtige badkamer liggen.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen?

Heb je je bestelling geplaatst en betaald dan ontvang je direct een orderbevestiging in jouw mailbox.     Geen bevestiging ontvangen? Kijk eerst in je postvak "ongewenste mail", het kan gebeuren dat jouw orderbevestiging in het verkeerde postvak terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Stuur mij een email, gebruik hiervoor het contactformulier.

Levertijd – Help! Ik wil mijn bestelling as soon as possible in huis hebben!  

Alle bestellingen probeer ik zo snel mogelijk te versturen. Voor de handgemaakte sieraden staat een levertijd van 2-4 werkdagen. Kun jij niet wachten en wil je jouw bestelling as soon as possible in huis hebben? Stuur mij een email, gebruik hiervoor het contactformulier. Ik ga voor jou kijken of een snellere levering mogelijk is.

Ik wil mijn bestelling retourneren?     

Niet tevreden of toch de verkeerde keuze gemaakt?  Stuur mij een email, je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Artikel uitverkocht....

​Is een artikel uitverkocht, en had jij dit artikel graag willen bestellen. Stuur mij een email, je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Dan ga ik kijken of ik het artikel nog voor jou kan bestellen.

Ben ik iets vergeten en heb jij een andere vraag? Stuur mij een email,  gebruik hiervoor het contactformulier

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Susies Sieraden & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel