Bij Susies Sieraden & Zo op de volgende manieren veilig en online betalen:

 

 

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna is het mogelijk om jouw online aankoop via internet te doen en achteraf te betalen, Klarna kijkt wel eerst naar eventuele openstaande bestellingen/betalingen en betaalgedrag in het verleden. Als je door Klarna wordt goedgekeurd voor achterafbetaling dan zal je bestelling zonder dat deze is betaald worden verzonden. LET OP: Door Klarna niet goedgekeurde aanvragen worden niet door mij verzonden! 
Je ontvangt dan van Klarna informatie omtrent de betaling en de daarbij behorende voorwaarden. De vordering voor de bestelling is hiermee ook in handen van Klarna. Maak het te betalen bedrag dan ook niet over aan Susies Sieraden & Zo over maar volg de informatie op de factuur van Klarna. 

 

ideal logo

 

iDEAL (verloopt via de betaalprovider Klarna)  

Enkel voor houders van een NL bankrekening.

Als je er voor kiest om te betalen via iDEAL wordt je vanaf de site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar je kunt inloggen bij jouw eigen bank. Nadat u je bank opdracht heeft gegeven om het bedrag over te maken neem ik jouw bestelling in behandeling.

 

 

PayPal 

Voor betaling via Paypal heb je een Paypal account nodig. Via Paypal kun je eenvoudig betalen via jouw e-mailadres. Nadat je de transactie hebt afgerond wordt jouw bestelling verwerkt. Transactiekosten 3 %.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 Susies Sieraden & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel